Καλώς ορίσατε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Xrysorama.eu

Η εταιρεία Χρυσόραμα συνεχίζει μία μακρά παράδοση στον χώρο του κοσμήματος, μία παράδοση που ξεκίνησε από το 1971 όταν ο ιδρυτής της, Αλεξίου Λουκάς, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του χρυσού κοσμήματος. Με πολύ μεράκι, διαρκή έμπνευση και αληθινή αγάπη για το κόσμημα, η 2η γενιά της οικογένειας Αλεξίου γαλουχήθηκε στην τέχνη της δημιουργίας. Παρακολουθώντας τον πατέρα του, ανακάλυψε το δικό του δρόμο στο κόσμημα μαθαίνοντας πως να μετουσιώνει το μεράκι σε κοσμήματα. Στο κοσμηματοπωλείο “Χρυσόραμα” θα βρείτε κοσμήματα από χρυσό, λευκόχρυσο, ασήμι, με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, μονόπετρα δαχτυλίδια για να συνοδεύσετε την πρόταση γάμου, βέρες και σετ για τον γάμο. Επίσης, διαθέτουμε τεράστια συλλογή ρολογιών σε επώνυμα brands για κάθε περίσταση.

Σήμερα, έπειτα από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας το όνομα “Χρυσόραμα” είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας και αυτό το αποδεικνύει η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι καταναλωτές μας, στο κατάστημά μας στη Λιβαδειά.

Η εμπειρία της εταιρείας μας στα ποιοτικά προϊόντα και στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών πιστεύουμε ότι θα είναι οδηγός στο νέο μας εγχείρημα και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με τιμή,
Παναγιώτης Αλεξίου

xrysorama-logo

Copyright © 2022 Xrysorama | All rights reserved | Powered by MALCON.TECH